Bun venit în Urban Village!


P

Aici la Urban Village, construim o comunitate în care oamenii să se simtă în siguranță, conectați și protejați de agitația urbană. Un proiect rezidential aparte, cu peste 200 de case, situat la doar 500 de metri de Drumul Boilor, în Moșnița Nouă. Privim cu încredere spre viitor, știind că prin fiecare casa pe care o construim, aducem proiectul imobiliar Urban Village în topurile imobiliare de referință, pentru o viață confortabilă și în siguranță, aproape de oraș.


Asfaltăm străzi, construim drumuri, aducem la ușă toate utilitățile necesare unui cămin. 

Aici, investim nu doar în case, ci și în viitorul comunității noastre: asfaltam străzile și construim drumuri noi. Bineînțeles, utilitățile stau la baza unui cămin, drept urmare am adus aici toată infrastructură de utilități necesară: rețeaua de apă, rețeaua de apă, gaz, electricitate canalizare.

Astfel, putem spune că suntem printre primii dezvoltatori care au investit în infrastructură de mare amploare, asfaltând străzi și construind drumuri noi de acces.

Construim o comunitate. In 3 etape.

In aproximativ 2 ani de zile ne-am propus să finalizam proiectul imobiliar Urban Village. Acest lucru îl vom face în 3 etape, unde deja în ceea ce privește activitatea din prima etapă - avem deja progrese vizibile, cu alte cuvinte: am început deja construcțiile – unde avem deja primele case finalizate.


ETAPA I

Se construieste chiar acum in Mosnita Noua. Vino sa vezi. 

Prima etapă este deja o realitate, și prevede 56 de imobile, pe o suprafață de 28 de parcele de teren, cu o suprafață totală de 14532 mp de teren.

 O locație aparte, aproape de oraș, și tot ce ai nevoie pentru viața de zi cu zi. De la spații verzi, la supermarket-uri de renume, grădinițe și alte instituții publice. 

Etapa întâi este deja o realitate, unde primele case sunt gata să își întâmpine primii proprietari cu prețuri Începând de la 113.234 Euro + TVA 5%.

Un aspect important al acestei etape este dimensiunea totală a terenului pe care vor fi construite casele. Suprafața totală a acestuia este de 14.532 de metri pătrați, ceea ce oferă suficient spațiu verde și posibilități de dezvoltare ulterioară pentru Urban Village. 

În procesul de construcție, ne concentrăm asupra implementării unor soluții cat mai eco-friendly și tehnologii avansate. Utilizăm materiale durabile și sustenabile pentru a reduce impactul asupra mediului și pentru a crea un spațiu prietenos cu natura.  În paralel, ne asigurăm că infrastructura proiectului este bine pusă la punct, cu străzi pavate, iluminat public eficient și acces facil către servicii și facilități esențiale. Scopul nostru este să creăm un mediu urban modern și confortabil, care să fie un adevărat cămin pentru viitorii rezidenți. 

Cu toate aceste progrese vizibile și cu angajamentul nostru de a aduce la viață proiectul Urban Village, suntem mândri să fim la conducerea acestei inițiative. În doar aproximativ doi ani, ne propunem să finalizăm toate cele 3 etape și să deschidem porțile acestei comunități unice, în care oamenii vor putea trăi în armonie cu natura și cu ceilalți membri ai comunității. 

Ne uităm cu încredere spre viitor și suntem dornici să vedem cum Urban Village devine un loc de referință pentru dezvoltarea urbană. 


ETAPA II

Dezvoltarea Complexului de Locuințe. 

După finalizarea cu succes a Etapei I a proiectului nostru ambițios, trecem cu entuziasm următoarea etapă, care promite să fie una extrem de valoroasă. Etapa II vă reprezenta un pas important în construirea complexului nostru rezidențial și vă aduce cu sine numeroase îmbunătățiri și extinderi majore. 

Numărul de Imobile Construite: În Etapa II, ne propunem să construim nici mai mult, nici mai puțîn de 76 de case de tip Duplex. Aceste case moderne și spațioase vor oferi oportunități excelente pentru familiile în căutarea unei locuințe confortabile și sigure peste ani și ani. 

Amplasare și Suprafață: Cele 76 de case Duplex vor fi situate pe 38 de parcele diferite, care vor fi inteligent distribuite pe întreaga suprafață a complexului. În total, terenul pe care se vor ridica aceste case se vă întinde pe o suprafață impresionantă de 24,183 metri pătrați. 

Infrastructură și Accesibilitate: Etapa II va continua investiția majoră în infrastructura zonei, asigurând drumuri bune și alte facilități care să sprijine comoditatea locuitorilor noștri. 

Evoluția Proiectului: Eforturile noastre nu se opresc aici! După finalizarea cu succes a Etapei ÎI, ne propunem să continuăm dezvoltarea complexului nostru rezidențial, aducând în prin-plan Etapa III, cea care va contura imaginea unitara a întregului complex rezidențial. 


ETAPA III

Urban Village - Culminația Unui Vis 

Cu bucurie și mândrie, vă prezentăm Etapa III a proiectului nostru rezidențial, care va marcha apogeul și finalizarea conceptului Urban Village în Mosnita Nouă. În această ultimă etapă, aducem la viață o comunitate unită, prin construirea a 50 de imobile rezidențiale de excepție. 

Numărul de Imobile: Etapa III va include în total 50 de imobile, fiecare dintre ele fiind o mărturie a calității superioare și a designului modern. Ne-am asigurat că fiecare locuință va satisface cerințele și așteptările locuitorilor noștri, oferind un cămin ideal pentru orice tip de familie. 

Amplasare și Suprafață: Cele 50 de imobile vor fi împărțite în mod armonios pe 25 de parcele, ce vor completa întregul complex cu farmec și stil. Terenul total al Etapei III va avea o suprafață de 15,246 metri pătrați, oferind suficient spațiu verde și facilități pentru confortul și bucuria locuitorilor noștri. 

Etapa III va completa cu grație conceptul Urban Village, integrând aspecte esențiale ale vieții comunitare și promovând interacțiunea între vecini. Vom crea spații comune atrăgătoare, zone de recreere, grădini comunitare și facilități dedivertisment, pentru a consolida conexiunile sociale și a încuraja un mediu de trai prietenos și apropiat. 

Împlinirea Visului: Etapa III va reprezenta împlinirea visului nostru de a construi un loc de reședință cu totul aparte, în care oamenii să trăiască, să iubească și să creeze amintiri de neprețuit. Suntem recunoscători pentru încrederea acordată și suntem hotărâți să continuăm să aducem în viață cele mai bune experiențe de locuire pentru toți rezidenții noștri. 

Suntem increzatori si plini de entuziasm de această ultimă etapă a proiectului nostru Urban Village din Mosnita Nouă, încrezători că vom depăși așteptările și că vom oferi un cămin pe măsură tuturor celor care vor alege să facă parte din această comunitate minunată. Vă invităm să ne însoțiți în această călătorie finală și să vă bucurați de o viață autentică și plină de bucurii alături de noi.